Million miles away...

5:45 AM


Treba mi odmor. Treba mi jedan ceo dan koji ću prespavati i nakon toga konačno dobiti snage da se posvetim svemu što mi je nedostajalo tokom ispitnog roka iza mene. Neispavanost, čini mi se, vučem još od čuvene noći dodele Oskara i moje sulude odluke da ispratim ovu manifestaciju. Rekla sam sebi - ako izdržiš budna, Leonardo pobeđuje! Slučajno sam zaspala oko pola 5 ujutru i probudila se posle sat i nešto, baš u momentu kada je McConaughey proglašen pobednikom... Toliko o tome!

Dane nakon mog gorepomenutog fijaska obeležio je Fest i odlični filmovi koje smo odabrali da odgledamo. Ne znam da li nam se posrećilo da se odlučimo baš za najbolje ili su svi filmovi na ovogodišnjem Festu bili jako dobri, sve u svemu uživali smo. Pre početka Festa kupili smo karte za "Nebrasku", "Blue Jasmin" i "Her", a naknadno smo u svoj repertoar ubacili i "All is lost" koji nas nije razočarao iako smo najviše brinuli oko tog izbora. Uglavnom, ukoliko niste odgledali "Nebrasku" sve preporuke za ovu nostalgičnu i nežnu priču. Morate ga pogledati!

Isto važi i za "Her" koji bih, takođe, svima preporučila. Na mene je ostavio najjači utisak jer sam očekivala pre svega priču o otuđenosti i preteranom oslanjanju ljudi na tehnologiju, a ovaj film je mnogo više od toga. Radnja se dešava u budućnosti, ali suština filma je svevremenska - zašto nam je teško da se otvorimo ka drugima, šta tražimo u drugom ljudskom biću, u šta se zaljubljujemo i zašto nekoga volimo, ali i kako se u toku života možemo razviti u osobe koje više ne pripadaju zajedno.

Da li biste vi meni preporučili neki film, neki koji vas je oduševio i koji ne bih smela da propustim? :) Da li ste pogledali neki od filmova koje sam pomenula? Da čujem kakvi su utisci? Za koga ste navijali na dodeli Oskara? :))

Do sledećeg posta! :***
Marija

parka jacket - NEW LOOK
shirt - OASAP (find it here)
pants - PULL&BEAR
sneakers - CONVERSE
bag - SAMMYDRESS
necklace - STRADIVARIUS
cat eye sunnies - ORSAY

You Might Also Like

7 comments

 1. Prvo super ti je outfit, opusten a opet doteran :)
  Drugo preporucujem Vuk sa Volstrita oduseveljena sam :)
  Hvala za preporuke :)
  http://fashionovertheainbow.blogspot.com/2014/03/mens-sweater-ask-me-questions.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. A, pa Vuka sam prvog odgledala :) zbog Leonarda! <3

   Delete
 2. Hello from Spain: great pics. great plan. Keep in touch

  ReplyDelete
 3. Great post, dear)

  If you want, we can follow each other. Kisses

  http://psemima.blogspot.com/

  ReplyDelete