Let's go shopping!

5:18 AM



Kao što sam obećala - evo novog "live from the stores" posta. Dugo sam izbegavala ovako nešto iz više razloga. Prvo, fotografije su izuzetno lošeg kvaliteta jer sam koristila telefon. Nemoguće je u naše butike uneti aparat i škljocati okolo dok vam se ne svidi rezultat (kao što sam radila u Grčkoj, ovde) i to me užasno iritira. A drugo, postovi iz ove rubrike obično nastaju tako što ja za sebe uslikam stvarčice koje mi se dopadnu jer mi je tako lakše da zapamtim šta mi je sve na whishlisti. Problem nastaje u tome što mi se u poslednje vreme malo toga zaista dopada, pa sam pre neki dan zaista bila u dilemi šta da zabeležim kamerom.


Anyway, sličice su tu. Obišla sam Bershku (od nje krećemo), Pull&Bear, Stradivarius, H&M, Zaru i Tally Weijl. Najviše su mi se dopali komadi iz prvog i poslednjeg butika sa liste, a čekam da čujem koji su vaši favoriti? :D

Do sledećeg posta! :***
Marija




PULL&BEAR


STRADIVARIUS


H&M


ZARA


TALLY WEIJL

You Might Also Like

8 comments

  1. Jao volim ovov, kriminalne radnje radis! <3

    www.style-trigger.com

    ReplyDelete
  2. Super ti je ovaj post, vecina stvarcica mi se dopada!

    ReplyDelete
  3. super post, zara je moj favorit :) i to njihov nakit

    ReplyDelete
  4. Izgleda da cu floral izdvojiti kao favorit, svidjaju mi se cvetne martinke i zaljubljena sam u floral bomberku! :)

    ReplyDelete
  5. Diiiivnih stvarcica ima :) Nisam dugo bila...

    XoXo Venoma
    Venoma's fashion diary

    ReplyDelete
  6. Odlične su slike :) baš super što su različite stvari, za svačiji ukus po nešto :) Ovde mi se najviše sviđaju torba i džemper iz H&M :) i ove G'n'R majice :)

    ReplyDelete