Psili Ammos

4:17 AM


Ili u prevodu: sitan pesak. Psili Ammos plaža je prva koju smo obišli tokom našeg boravka na Tasosu i jedina kojoj smo se vratili, s obzirom da je jako blizu Potosa, mestašca gde smo bili smešteni. Boja mora je ovde beličasta, svetlo plava, koliko to može biti Egejsko more, a sama plaža je sa obe strane oivičena stenama koje uranjaju u vodu (i na kojima je baš interesantno fotkati se, očigledno!). Ove fotografije su nastale prvih dana našeg letovanja na šarmantnom grčkom ostrvu, pa sam požurila da isprobam svoj novi H&M kupaći (sličan prošlogodišnjem) koji sam bezuspešno lovila u Srbiji i na kraju jedva pronašla na eBay-u. Imagine the happiness! Plus infantilna suknjica, jer na plaži smem da je dopustim sebi, neutralna bluza uz to, čisto da ne preteram, i spremna sam. Ostavljam vas fotkama u nadi da će vam se dopasti!

Do sledećeg posta! <3
Marija


swimsuit - H&M
blouse - CHICNOVA
skirt - ROMWE
earrings - SIX
glasses - ORSAY

You Might Also Like

22 comments

  1. Hello from Spain: awesome skirt. Nice pictures on the beach .. We keep in touch

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I just love this skirt :)) Keep in touch, Marta <3

      Delete
  2. you look stunning.love love that skirt
    so pretty
    kisses

    ReplyDelete
  3. Sve je super, fotke kao i uvek predivne, ali moram da primetim da si bas smrsala! :) Otkrij nam tajnu! :) Po mom misljenju, uvek si super izgledala, ali sad si bas wow! :) Sanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepse, Sanja! <3
      To je tako lepo cuti :D mada mislim da ni sama nisam bila svesna da sam smrsala toliko dok nisam stavila proslogodisnju i ovogodisnju fotku jednu do druge. Nikakva posebna tajna nije u pitanju, samo sam se trudila da radim neke vezbice sto cesce, ali barem dva puta nedeljno,. Ipak, mislim da je presudilo to sto sam izbacila iz ishrane totalni junk, gazirano i gluposti tipa virsle, pastete, cajne, smanjila na minimum lisnato testo, hleb... Bila sam u fazonu - ako ne mogu poootpuno zdravo da se hranim, biracu manje zlo ;) And it worked! :D

      Delete
  4. Preslatka i prezgodna! Kupaci je skroz originalan (bar ja nisam do sada videla takav) i bas mi se svidja! Kao i siva kombinacija - divno! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sta da ti kazem, prosle godine sam se bukvalno zaljubila u pink-nude varijantu, pa sam morala ove godine pribaviti sivo-crni :))
      Posebno mi se dopada to sto ga nema puno devojaka koje ja vidjam na bazenima i plazama, netipican je kroj :)
      Hvala ti na javljanju! <3

      Delete
  5. Suknjica je fenomenalna, i ja bih je rado nosila :-)
    Odlicne slike ! xoxo

    NEW POST
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2014/09/elegancy.html

    ReplyDelete
  6. čarobno mjesti i baš si se uklopila u krajolik. divna! :)

    ReplyDelete
  7. jao kupaciiiii ♥.♥ i ja sam ga silno zelela :D super ti stoji, a i kombinacija je preslatka.. i mnogo mi se svidja lokacija koju si odabrala za fotkanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaa <3 Sto se tice kupaceg, bilo bi svima mnogo lakse da su nasi uvezli ovaj model, bukvalno nije ni dolazio u nase butike... Sigurna sam jer sam kao najgora zaludjenica svake dve nedelje svracala i zapitkivala prodavacice :))

      Delete
  8. predivno , predivno :) slike su savrsene :)

    ReplyDelete
  9. Wonderful photos!
    Love your outfit and that bikini was in my summer list too ;)

    kiss
    from
    greece

    ReplyDelete